ELEKTRISCH

Vanaf April 2020 te bewonderen in onze showroom, SUPER SOCO 25/45 Km cux, Leverbaar in 4 kleuren, Ferrari Red, Starlight Silver, Mat Black en Dark Blue

Super Soco cux 25/45 Km
Super Soco-red
Super-soco-starlight-silver

De Super Soco CUX

De Super Soco CUX is Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd. De Super Soco CUX biedt veel nieuwe innovaties, waaronder een hoge resolutie dashboard, een U-vormig LED verlichtingsunit, een USB dock en meer. 


De Super SOCO CUX is standaard voorzien van:

  • LED-verlichting 
  • Bluetooth en full HD front camera voorbereiding
  • Anti-diefstal systeem
  • Bosch 2700 watt elektromotor
  • Schijfrem voor en achter met EBS
  • USB

Compact en wendbaar

De Super Soco CUX is een compacte en wendbare scooter. Opstappen en opbergen gaat zeer éénvoudig. Niet alleen binnen de stad zul je ervaren dat het een fijne scooter is om op te rijden, maar ook op lange rechte wegen buiten de stad.

100% elektrisch.

De Super SOCO CUX is 100% elektrisch. Er is geen verbranding, dus ook geen uitstoot. Super milieuvriendelijk. De BOSCH electromotor heeft een vermogen van 2,7kW. Tevens is het koppel vele malen hoger, zodat je ook met twee personen éénvoudig optrekt. 


Oplaadtijd

  • 5uur

Actieradius

  • 75 km 

De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl.

Opbergruimte

De Super SOCO CUX heeft een bescheiden ruimte onder de buddy voor eventueel een kettingslot. Indien gewenst, is er een topkoffer beschikbaar. 

 

Nieuws over Kymco scooters:

Wederom zijn voor het jaar 2020 de prijzen van nagenoeg alle Kymco Modellen verlaagd, Deze prijsverlaging kan oplopen tot 200,- Euro !! 

Nu is hét moment om van deze verlaging gebruik te maken, over de uitstekende kwaliteit van de Kymco scooter valt niet te twisten !

Italjet Velicifero 45Km

Dit is toch nostalgie, Kijk toch eens wat een mooie retro scooter, rijdend weggezet, leuke opknapper !, Nou ja verse benzine en afstoffen..

Doe een redelijk bod....

Italjet Velicifero

HONDA CB 125 Twin

Het betreft een Honda CB125 uit het jaar 1979, Leuke motor, Dit betreft een goed rijdende fiets, alleen cosmetisch werk is nog te verrichten, Kom deze motor zien in onze showroom..

Motor loopt erg mooi, alleen optisch nog werk..

Is te koop...

 

Mooie Honda CB 125 Twin

Honda MB-50

Honda MB-5

Van éérste eigenaar, Bouwjaar 1987, In originele staat, niet gereviseerd of verbouwereerd, Het betreft een Nederlands geleverde Honda MB. Origineel, Gebruikt, Bereden en Onderhouden. Geen roest, geen imitatie onderdelen, alles origineel !, Als je de motor hoort lopen geloof je het nauwelijks, loopt erg mooi.

In onze showroom te bewonderen...

Is te koop voor de juiste prijs,.....

 

 

In originele staat
In originele staat

Ook aan deze kant is de Honda ook erg mooi.

87.000 Km en loopt nóg als nieuw !!

87.000 Km en de motor loopt nóg als nieuw !!

één van de éérste, met fiets-stand

Éen van de eerste, je moest er wél mee kunnen fietsen.