binnenkort !!   Super soco 25/45 kM

April 2020 is het zo ver, Bij ons te bezichtigen in de showroom, in 4 kleuren,Coabalt Blue, Dark Gold, Ferrari Red, Charcoal Gray.

Super Soco 25 Km Ferrari Red
Slimme Verlichting
Mooie display
Achterzijde Super Soco cux

De achterzijde van deze Super Soco cux

Accesoires genoeg

Accesoires naar keuze..

Slimme verlichting

Super Soco is uitgerust met Slimme verlichting

 

Super Soco zet met deze CU-X een elektrische scooter op de markt die echt klaar is voor de toekomst. Naast een kwalitatieve Bosch aandrijflijn (tot 2788W en 115Nm motor) met FOC (field balancing control) heeft deze Super Soco CU X ook heel wat technische snufjes aan boord. Zo heeft deze elektrische scooter een intelligent ECU waarin een hele hoop data opgeslagen en verwerkt wordt wat leidt tot een unieke rijervaring. Zo is er ook een app op je mobiele telefoon ter beschikking die deze data weergeeft (data inspectie, rit gegevens, locatie). De batterij van deze Super Soco elektrische scooter is uitgerust met het BMS (battery monitoring system) voor optimale efficiëntie en veiligheid. 


Technische snufjes:

- Remote access & keyless go
- USB poort
- Cruise control
- Anti diefstal systeem
- Licht sensor gestuurde tellerpartij
- LED verlichting
- Optionele front video recording camera 1080p full HD 
- Optionele fast charger 


Extra informatie

Super Soco CUx voorlicht
Slimme verlichting

De koplampen aan de voorzijde hebben een stijlvol symmetrisch "U" -ontwerp. Daglicht wordt automatisch geactiveerd.
LED-koplampen geven een lange looptijd en bieden een duidelijk zicht over een groot bereik.

29.000 Candela grootlicht
13.480 Candela Dimlicht
75 meter zichtbaarheid

Super Soco CUx achterlichten
Opvallende achterlichten

De verticale LED rem- en indicatielampjes zijn stijlvol en opvallend en zijn ontworpen voor meer zichtbaarheid en veiligheid 's nachts.

Super Soco Cux display
Display

Een clusterdisplay past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan met een enorme kijkhoek van 150 graden - zodat u altijd de informatie kunt zien die u nodig hebt: Snelheid - Batterijniveau - Licht sensor - Cruise control & Waarschuwingsmeldingen.

Super Soco CUx batterij
Batterij

De batterij (30Ah, Lithium-ion) is gemakkelijk toegankelijk om te verwijderen, met het insteekpunt in de buurt. Een klein opbergvak is ook beschikbaar voor losse items. Een netjes ontworpen achterstang biedt ruimte voor elke passagier.

Super Soco CUx camera
Optionele 1080p-camera

Neem uw hele reis op met de geïntegreerde 1080p-camera. Met één druk op de knop een foto maken of vasthouden om een video op te nemen. Een lichtgevoelige camera zorgt 's nachts voor kristalheldere beelden. Als een crash wordt gedetecteerd via G-sensoren, wordt video automatisch geactiveerd. De bijbehorende app geeft je de mogelijkheid om via wifi te delen.